кв. Люлин, ул. П. Горанов
София,
България
23.3216697
42.6978388
UserLikes
Име: 27 СОУ АКАДЕМИК ГЕОРГИ КАРАСЛАВОВ
Адрес: София, кв. Люлин, ул. П. Горанов
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://27sou.dir.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Средно общо образование
Дейност:

27 СОУ Академик Георги Караславов, гр. София, кв. Люлин - целодневна подготвителна група за 5 и 6 годишни

Ключови думи: академик георги караславов, 27 соу академик георги караславов, 27 соу, георги караславов, georgi karaslavov

CATALOG.BG > 27 СОУ АКАДЕМИК ГЕОРГИ КАРАСЛАВОВ



Facebook





За нас

27 СОУ Академик Георги Караславов е създадено през 1978 год. Преди това занятията на училището са се провеждали в сградата на 33 СОУ. В течение на годините от 27 СОУ са се отделяли паралелки, които са били прехвърлени в 97 СОУ и 79 СОУ.


В това време тежко, нека запазим нещо добро, нещо човешко!
За най - ценното - децата, Весели усмивки на лицата!
За родителите ни грижовни - Спокойствие и сигурност в кварталното училище далеч от светофари и кръстовища, и още 30 минути сладък сън.
Защо да бързаме, когато нужните неща са близичко до нас!


27 СОУ - С отлични педагози и много приятни изненади очаква бъдещите първокласници!


Вашето дете ще бъде първи клас!
Предстои ви да изберете подходящо за него училище !
Търсите най - доброто – как да го намерите ?
Предлагаме ви пет въпроса, на които трябва да си отговорите преди да вземете решение и пет причини, поради които да изберете 27 СОУ Академик Георги Караславов.


1. Училището, в което ще учи моето дете трябва да е близо до дома или разстоянието няма значение?
2. Училището, в което ще учи моето дете трябва да е с много или малко ученици?
3. Първият у

27 СОУ АКАДЕМИК ГЕОРГИ КАРАСЛАВОВ
чител на моето дете е по-важен или сградата, в която ще учи?
4. Детето ми ще учи само първа смяна или на две смени?
5. Как ще протича учебно-възпитателният процес и какви са възможностите за индивидуална работа?


Ако изберете училище близо до дома, организацията на придвижване ще ви отнеме по-малко време. Това ще позволи на вас и ученика да сте по-спокойни сутрин. Ще поспите половин час повече, ще се подготвите спокойно за деня. Няма да се налага да ползвате превоз или да пресичате оживени кръстовища. Много по-лесна ще е и организацията по прибирането, а когато детето стане достатъчно самостоятелно ще може да го прави само, което ще ви спести време и притеснения.


Училището, което има повече ученици обикновено е със славата на елитно, но не бива да подминаваме факта, училището с по-малко ученици е по-спокойно. Учителите и учениците се познават по-добре. Лесно се осъществява контрол. Грижите за децата и сигурността им е по-голяма.


От особено значение за бъдещия първокласник е първият учител, този който ще поеме малката детска ръчичка и с внимание и нежност ще го води по пътя на знанието, този който ще познава успехите и неуспехите му, този който

27 СОУ АКАДЕМИК ГЕОРГИ КАРАСЛАВОВ
ще открие недостатъците и заложбите му, този който ще направи всичко възможно да се пребори с едните и да  развива другите. Учителите в близкото до дома ви училище са добре познати в квартала и на вашите съседи и лесно можете да направите своя избор.


При едносменно обучение през цялата година имате възможност да организирате по-лесно ежедневието си. Следобедите са по-дълги и дават възможност за повече дейности. Детето ще има достатъчно време за отдих, подготовка на домашните, посещение на извънкласни форми Това ще ви даде възможност за спокойни вечери и повече време с вашето дете.


В училището с по-малко ученици учебно-възпитателният процес дава повече възможност за работа с учениците. По-лесно се откриват децата с обучителни проблеми, както напредналите ученици. Учителят има достатъчно време да обърне необходимото внимание на всеки.Този факт е от голямо значение и за възпитателния процес и формирането на духовни ценности, етика и морал в поведението.


Изберете 27 СОУ АКАДЕМИК ГЕОРГИ КАРАСЛАВОВ
 
ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА,
ДАЙТЕ НИ ШАНС ДА НАПРАВИМ НАЙ - ДОБРОТО ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА – ТЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ! 

 
Открийте ни в Google+