кв. Лозенец, ул. Люботрън 12
София,
България
23.3153792000001
42.6694477
UserLikes
Име: 21 СОУ ХРИСТО БОТЕВ
Адрес: София, кв. Лозенец, ул. Люботрън 12
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://21coy.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Средно общо образование
Дейност:

21 Средно общообразователно училище Христо Ботев - София

Ключови думи: 21 соу, чуждоезиков профил, обучение по английски език, обучение по испански и немски език, езикови паралеки

За нас

21 Средно общообразователно училище Христо Ботев, София обучава ученици от I до XII клас и деца в предучилищна подготовка:


* Предучилищна подготовка;
* Начален етап (І – ІV клас);
* Прогимназиален етап (V – VІІІ клас);
* Чуждоезиков профил - АНГЛИЙСКИ ЕЗИК;


Нашето училище разполага с повече от 30 тематични кабинета, спортни съоръжения, приспособени към възрастовите потребности на учениците, медицински кабинет, библиотечно-информационен комплекс, конферентна зала и зала за игра. В залите за предучилищна подготовка малките ученици пишат първите си букви, измислят вълнуващи игри и се учат да бъдат приятели в една модерна, уютна обстановка, защото комфортът, оптимизмът и доброто настроение са начало на всяка истинска грижа за децата.


В нашия библиотечно-информационен център има условия, които позволяват съчетаването на традиционни и модерни форми на ученическа самоподготовка. Тук учениците могат да ползват учебна, научна, художествена и чуждоезикова литература, да подготвят своите научни проекти, да провеждат работни срещи и да търсят информация в интернет. Конферентната зала е зона за дискусии и работни срещи. Тук учениците представят свои проекти, участват в обсъждания и работят в екип.Модерният интериор насърчава дух на креативност, демократизъм и отговорност. Това е един от начините, по който децата неусетно стават активни граждани, търсейки своя път към себе си и към другите.




 
Открийте ни в Google+